About us

Η Zero Motorcycles είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Συνδυάζοντας τις καλύτερες πτυχές μιας παραδοσιακής μοτοσυκλέτας με την πιο προηγμένη τεχνολογία του σήμερα, η Zero προσφέρει μια γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων που είναι ελαφριές, αποδοτικές, γρήγορες και διασκεδαστικές στην οδήγηση. Κάθε μοτοσυκλέτα είναι βελτιστοποιημένη  για να αξιοποιήσει το επαναστατικό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης ZForce® και χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο άκαμπτο πλαίσιο αλουμινίου εμπνευσμένο από την αεροναυπηγική,  για ελαχιστοποίηση του βάρους.

 

Ξεκινώντας ως μια πρωτοποριακή ιδέα που πήρε σάρκα και οστά μέσα σε ένα γκαράζ της Santa Cruz της Καλιφόρνια, η Zero εξελίχθηκε γρήγορα σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μοτοσυκλετών. Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης  είναι η πρωτοποριακή καινοτομία  στις  μοτοσικλέτες  που είναι διαθέσιμες για τους αγοραστές σήμερα.

 

Από το 2006, όταν κατασκευάστηκαν τα πρώτα πρωτότυπα, η Zero προσκάλεσε τους μοτοσικλετιστές να τα  πάνε μια βόλτα. Γιατί κάποια πράγματα βιώνονται καλύτερα, παρά εξηγούνται.

 

 

Ray Electric Motors

 

Η Ray Electric Motors  με έδρα την Βαρκελώνη, γεννήθηκε ως ένα εγχείρημα βιώσιμης αστικής κινητικότητας,  με μια πολύ σαφή θεμελιώδη αρχή: τη διαρκή δέσμευση στην καινοτομία.

 

Από το πρώτο της μοντέλο, η Ray Electric Motors  διαγράφει μια πρωτοφανή εξέλιξη στον κόσμο της μοτοσικλέτας, με αναβαθμίσεις και αλλαγές  που μεταφράζονται σε συγκεκριμένα οφέλη για τους οδηγούς: το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο τηλεχειρισμός μέσω του app  και η ύπαρξη της όπισθεν ταχύτητας,  είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

 

Αλλά καινοτομία σημαίνει επίσης ότι δεν σταματάς ποτέ. Ως αποτέλεσμα, η Ray Electric Motors  αναπτύσσει εκείνες τις καινοτόμες λύσεις που θα συνεχίσουν να ταράζουν τα νερά της αγοράς, τα επόμενα χρόνια.

WOW ! Amazing Electric

 

Η WOW, η  αυθεντική Ιταλική μάρκα μηδενικών εκπομπών ρύπων, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ιταλία και φιλοδοξεί  με καινοτόμες λύσεις και με τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, να αποτελέσει τη λύση στο αστικό χάος των μεγαλουπόλεων. 

 

Με το στιβαρό του πλαίσιο, τους μεγάλους τροχούς 16” και τα συνδυασμένα φρένα (CBS: Combined Braking System) προσφέρει ασφάλεια και απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση.

 

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά τoυ WOW 775  είναι η μεγάλη αυτονομία του.

 

Αυτό το πετυχαίνει χάρη στις δυο μπαταρίες, που είναι εξωτερικά τοποθετημένες, προστατευμένες από ένα συμπαγές κάλυμμα

αλουμινίου και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα αφού ξεκλειδωθούν με το κλειδί ή το τηλεχειριστήριο. Μια βάση (φορτιστής) επιτρέπει την φόρτιση τους είτε στο σπίτι ή στο γραφείο, σε περίπτωση που δεν θέλουμε η φόρτιση να γίνει με τις μπαταρίες πάνω στο scooter.

 

Με τρεις διαφορετικές χαρτογραφήσεις, Economy – City – Sport και με τον κινητήρα υψηλής απόδοσης (5kw) που διαθέτει, μπορεί να διανύσει πάνω από 95 χιλιόμετρα, με την τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 85 km/h.

 

Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος (50 λίτρα)  κάτω από τη θέση του οδηγού.

 

Πρίζα USB 10W, επιτρέπει τη φόρτιση οποιαδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής.

 

Ανακαλύψτε τις  συναρπαστικές μοτοσυκλέτες Zero, τα καινοτόμα scooters  RAY και WOW και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

No gas

Ξεχάστε την βενζίνη!!!

NO OIL

Ξεχάστε τα λάδια !!!

chain

Ξεχάστε το λάδωμα της αλυσίδας !!!

clutch

Ξεχάστε αλλαγή δίσκου!!!