FX LINE 2024

Zero FX 2024

Η Zero FX είναι βασισμένη στην OffRoad κληρονομιά της εταιρίας, ας μην ξεχνάμε πως το πρώτο μοντέλο της Zero Motorcycles ήταν ο προπομπός της σημερινής Zero FX.

Η Zero FX είναι πάντα έτοιμη να σε οδηγήσει σε όλες τις αγαπημένες σου διαδρομές. Έτοιμη να εκτοξευτεί όταν τα φανάρια ανάψουν τα πράσινα φωτά τους ή οι χωμάτινες διαδρομές γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου.

Με το ισχυρό κινητήρα  ZForce® 75-5, τις πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Showa με τις μεγάλες διαδρομές να προσφέρουν δυνατότητες διπλής χρήσης , η Zero FX είναι έτοιμη να περάσει όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο της.

Με δυο προγράμματα οδήγησής, Eco και Sport οι επιδόσεις της FX μπορούν να προσαρμοστούν στις εκάστοτε επιταγές του αναβατή της, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Zero Motorcycles, όπου μπορείτε επίσης να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία. Με τη σύνδεση μέσω του smartphone σας, οι πλήρεις δυνατότητες της FX ξεκλειδώνονται με την εφαρμογή Zero NextGen.

Η απόδοση με βάση τα δεδομένα και τα στοιχεία, βρίσκεται στις άκρες των δακτύλων σας, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σχετικά με την FX σας, από τους χρόνους φόρτισης, την ταχύτητα και τα επίπεδα αναγέννησης και πολλά άλλα. Επιπλέον, η βασική αρχιτεκτονική της FX και του οικοσυστήματος εφαρμογών NextGen βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Cypher II, οπότε οι δυνατότητες για μελλοντική διαθεσιμότητα λειτουργιών είναι τόσο ανοιχτές όσο και ο δρόμος μπροστά σας.

Με την Zero  FX είστε έτοιμοι να οδηγήσετε, με “γεμάτο ρεζερβουάρ” κάθε μέρα. Δεν απαιτείται δημόσιος σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος. Μια απλή οικιακή πρίζα 220 V ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του ενσωματωμένου φορτιστή 650 Watt της Zero FX. Κάθε πρίζα είναι πλέον ένας σταθμός “ανεφοδιασμού”. Επιθυμείτε ταχύτερους χρόνους φόρτισης; Προμηθευτείτε έναν ταχυφορτιστή, γνήσιο εργοστασιακό αξεσουάρ και μειώστε τους χρόνους φόρτισης πάνω από 60%.

Σχεδιασμένη για να πληροί τους πιο πρόσφατους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς διπλωμάτων (άδεια οδήγησης A2), προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της άμεσης επιτάχυνσης και της παροχής ισχύος που μόνο η Zero Motorcycles μπορεί να προσφέρει , σ ‘ένα  ευρύτερο φάσμα αναβατών, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων αναβατών με άδεια οδήγησης A2 .

ZF 7.2
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 164 km
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 92 km
ΜΕΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 104 km
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 106 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 33 kW/44hp @ 4.400rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 137 km/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 7,2 kWh
ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 0,93 €
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 95% 9,2 hr
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗ 3,6 hr
ΒΑΡΟΣ 131 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 881 mm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 5 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα
ΔΙΠΛΩΜΑ Α2

Zero FXE 2024 (11KW)

Η Zero Motorcycles σε συνεργασία με το studio βιομηχανικού σχεδιασμού Huge Design, δημιουργήσαν, ένα φωτεινό παράθυρο στο μέλλον των ηλεκτρικών μοτοσικλετών, την Zero  FXE.

Με σχεδιασμό που κόβει την ανάσα, επιδόσεις που σπάνε κάθε ρεκόρ και τεχνολογία αιχμής που επαναπροσδιορίζει πλήρως τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, τα κατάφεραν. Το μέλλον είναι εδώ και τώρα.

Το 2018, η Zero Motorcycles συνεργάστηκε με τον Bill Webb για μια custom κατασκευή, έχοντας στο μυαλό τους την σχεδίαση των μοτοσυκλετών του μέλλοντος. Η προσέγγιση του Webb διεύρυνε τα σχεδιαστικά όρια, διατηρώντας όμως τη σχετικότητα και τη λειτουργικότητα που χρειάζεται μια καθημερινή μοτοσυκλέτα και από αυτό γεννήθηκε η Zero FXE.

Η υποδοχή και η καθολική αποδοχή της από τη  μοτοσυκλετιστική κοινότητα ξεπέρασε ακόμη και τις δικές μας υψηλές προσδοκίες. Η FXE με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό της, από την Huge Design στο Σαν Φρανσίσκο και την προσιτή της πολυτέλεια συνδυάζει στον υπερθετικό βαθμό, την απαράμιλλη απόδοση με το απέριττο στυλ.

Με δυο προγράμματα οδήγησής, Eco και Sport οι επιδόσεις της FXE μπορούν να προσαρμοστούν στις εκάστοτε επιταγές του αναβατή της, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Zero Motorcycles, όπου μπορείτε επίσης να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία. Με τη σύνδεση μέσω του smartphone σας, οι πλήρεις δυνατότητες της FXE ξεκλειδώνονται με την εφαρμογή Zero NextGen.

Η απόδοση με βάση τα δεδομένα και τα στοιχεία, βρίσκεται στις άκρες των δακτύλων σας, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σχετικά με την FXE σας, από τους χρόνους φόρτισης, την ταχύτητα και τα επίπεδα αναγέννησης και πολλά άλλα. Επιπλέον, η βασική αρχιτεκτονική της FXE και του οικοσυστήματος εφαρμογών NextGen βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Cypher II, οπότε οι δυνατότητες για μελλοντική διαθεσιμότητα λειτουργιών είναι τόσο ανοιχτές όσο και ο δρόμος μπροστά σας.

Με την Zero  FXE είστε έτοιμοι να οδηγήσετε, με “γεμάτο ρεζερβουάρ” κάθε μέρα. Δεν απαιτείται δημόσιος σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος. Μια απλή οικιακή πρίζα 220 V ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του ενσωματωμένου φορτιστή 650 Watt της Zero FXE. Κάθε πρίζα είναι πλέον ένας σταθμός “ανεφοδιασμού”. Επιθυμείτε ταχύτερους χρόνους φόρτισης; Προμηθευτείτε έναν ταχυφορτιστή, γνήσιο εργοστασιακό αξεσουάρ και μειώστε τους χρόνους φόρτισης πάνω από 60%.

Τα καλά νέα για την Zero FXE δεν σταματούν εδώ. Η FXE 2024 (11KW)  μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκίνητου ή κατηγορίας Α1.

(με δίπλωμα οδήγησης Α1 Κατηγορίας )

ZF 7.2
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 169 km
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 95 km
ΜΕΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 106 km
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 106 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 33 kW/44hp @ 4.500rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 137 km/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 7,2 kWh
ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 0,93 €
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 95% 9,2 hr
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗ 3,6 hr
ΒΑΡΟΣ 140 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 836 mm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 5 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα
ΔΙΠΛΩΜΑ Α1 / Αυτοκινήτου