DS LINE 2024

DS 2024

Η νέα DS MY2024, είναι η αιχμή του δόρατος στη σειρά μοντέλων Adventure της Zero Motorcycles. Προσφέροντας τέτοιες δυνατότητες που ποτέ άλλοτε δεν ήταν διαθέσιμες σε μια μοτοσικλέτα 11kW, που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας Α1.

Για το 2024 η νέα Zero DS είναι σχεδιασμένη από την αρχή. Βασιζόμενή στην πλατφόρμα της κορυφαίας και τόσο επιτυχημένης Adventure DSR/X, παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται ο σύγχρονος αναβάτης για να διασχίσει οποιαδήποτε διαδρομή. Από επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις καθημερινές μετακινήσεις στις πολυσύχναστες, γεμάτες κίνηση μεγαλουπόλεις.

Με νέα μπαταρία 14.4+ kWh και ένα ολοκαίνουργιο κινητήρα ZForce 75-7, εκτός όλων των άλλων βελτιώσεων, είναι εφοδιασμένη με το πιο πρόσφατο και κορυφαίο στον κλάδο, λειτουργικό σύστημα Cypher III+, που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό της. Προσφέροντας  μια σειρά από αναβαθμίσεις επιδόσεων σε όλους τους τομείς  που μπορείτε να κατεβάσετε , μέσω της εφαρμογής NextGen Zero Motorcycles, όπως το σύστημα ελέγχου ευστάθειας μοτοσικλετών (MSC) της Bosch, συμπεριλαμβανομένου και του Offroad MSC που υπάρχει και στην DSR/X.

Η αβίαστη ισχύς της μεγάλης μοτοσυκλέτας, συνδυαζόμενη με την προσαρμοστικότητα των μοτοσυκλετών της Zero Motorcycles, δημιουργούν ένα νέο πρότυπο για κορυφαίες επιδόσεις σε απίστευτα προσιτή τιμή.

(με δίπλωμα οδήγησης Α1 Κατηγορίας )

ZF 14.4
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 232 km
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 157 km
ΜΕΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 173 km
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 139 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 45 kW/60hp @ 3.650rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 139 km/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 14,4 kWh
ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 1,83 €
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 95% 4,0 hr
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗ 1,3 hr
ΒΑΡΟΣ 239 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 828 mm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 5 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα
ΔΙΠΛΩΜΑ Α1 / Αυτοκινήτου

DSR 2024

Για το 2024 η DSR είναι κάτι εντελώς νέο στον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Με μεγαλύτερο προσόν της, την ικανότητα να συνδυάζει τα καλυτέρα στοιχεία των Adventure μοτοσυκλετών στον ανοιχτό δρόμο, αλλά και στις εκτός δρόμου αναζητήσεις του αναβάτης της.

Κανείς αναβάτης με δίπλωμα A2 κατηγορίας δεν μπορεί να φανταστεί, ότι η DSR MY2024 είναι διαθέσιμη με την εντυπωσιακή ροπή της να βρίσκετε στα 170 Nm και την ισχύ της στους 70hp.

Η νέα DSR MY2024 μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί μέσω μιας νέας έκδοσης λογισμικού, που εγκαθίσταται από τον αντιπρόσωπο και εισαγωγέα  και την μετατρέπει σε μια ακόμη ικανότερη μοτοσυκλέτα διπλής χρήση  (A3). Πάντα εφόσον πληρούνται οι απαιτούμενες νόμιμες προϋποθέσεις για αυτή την αναβάθμιση. Η αναβαθμισμένη (A3)  DSR MY2024 φτάνει στα  195 Nm ροπής και στους 80hp.

Ανεξάρτητα από το ποια έκδοση της DSR θα οδηγήσετε, και οι δυο έχουν εντελώς νέες και βελτιωμένες δυνατότητες σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή της, χάρη στη νέα μπαταρία 15.6 KWh, και στον ολοκαίνουργιο Z-Force 75-10X κινητήρα.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το βραβευμένο σύστημα λειτουργίας Cypher III+, που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό της. Προσφέροντας  μια σειρά από αναβαθμίσεις επιδόσεων σε όλους τους τομείς  που μπορείτε να κατεβάσετε , μέσω της εφαρμογής NextGen Zero Motorcycles.

Στο εργοστασιακό εξοπλισμό της μπορείτε να βρείτε , εκτός των άλλων, το σύστημα ελέγχου ευστάθειας μοτοσικλετών (MSC) της Bosch, συμπεριλαμβανομένου και του Offroad MSC που υπάρχει και στην DSR/X.

Η νέα DSR είναι μια πραγματικά “έξυπνη” μοτοσικλέτα με το λειτουργικό σύστημα Cypher III+ και τις διαθέσιμες ενημερώσεις Οver-The-Air (OTA) χάρη στην ενσωματωμένη μονάδα κυψελοειδούς συνδεσιμότητας (CCM) που διαθέτει και λειτουργεί σε ασύρματο δίκτυο 4G, αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή NextGen με τις τυπικές λειτουργίες και απολαύστε απεριόριστες δυνατότητες.

Η αναβαθμισμένη παντού DSR MY2024 είναι απόλυτη ηλεκτρική Adventure,  προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια.

ZF 14.4
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 249 km
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 161 km
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 170 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 52 kW/70hp @ 3.800rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 150 km/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 15,6 kWh
ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 1,83 €
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 95% 3,9 hr
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗ 1,4 hr
ΒΑΡΟΣ 242 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 828 mm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 5 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα
ΔΙΠΛΩΜΑ Α2

DSR/X 2024

Η νέα DSR/X MY2024 έρχεται να επαναπροσδιορίσει, για μια ακόμη φορά, τις Adventure ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, δίνοντας σας την  δυνατότητα να εξερευνήσετε χωρίς όρια μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Σίγουρα πέρα από αυτό που νομίζατε ότι ήταν δυνατό.

Ο σχεδιασμός της, που έγινε σήμα κατατεθέν της σειράς των Adventure μοτοσυκλετών της Zero Motorcycles, τα κορυφαία χαρακτηριστικά της και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που την χαρακτηρίζει, μαζί με μια τεράστια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ  αποκλειστικά σχεδιασμένων για την DSR/X, την φέρνουν στην κορυφή της κατηγορίας της.

Από τη πρώτη στιγμή που θα την οδηγήσετε, η DSR/X εμπνέει εμπιστοσύνη. Με την απόλυτα εργονομική και όρθια θέση οδήγησης, τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και την ομαλή επιτάχυνση που προσφέρει, ο τελευταίας γενιάς  Z-Force 75-10X κινητήρας της Zero, με την τεράστια ροπή του των 229 Nm, κάνει την DSR/X MY2024 να ξεπερνά αβίαστα κάθε εμπόδιο.

Με τις κορυφαίες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Showa το σύστημα ελέγχου ευστάθειας μοτοσυκλετών εκτός δρόμου (MSC) της Bosch, που πρώτη η DSR/X το χρησιμοποίησε στην κατηγορία των ηλεκτρικών  Adventure μοτοσυκλετών, εξασφαλίζει στον αναβατή της, ασφάλεια, έλεγχο και αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες πρόσφυσης.

Η εμπειρία Zero Adventure περιστρέφεται γύρω από το πιο προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα, το Cypher III+. Παράλληλα με τις πάρα πολλές επιλογές παραμετροποίησης, η DSR/X διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, μέσω του Cypher III+, για βελτιωμένη απόδοση.

Απολαύστε ταχύτερη φόρτιση, αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας χάρη και στη μεγαλύτερη μπαταρία της εταιρίας, την ZForce 17,3 kWh, που μαζί με την προαιρετική αναβάθμιση του Power Tank, μπορεί να φτάσει σχεδόν τις 21 kWh, πλοήγηση Turn-By-Turn στον πίνακα οργάνων και λειτουργία Parking Mode. Επιπλέον, το Cypher III+  είναι η αρχιτεκτονική που υποστηρίζει αυτές και δυνητικά απεριόριστες δυνατότητες μέσω των ενημερώσεων Over-The-Air (OTA).

 

H DSR/X προσφέρει πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης: Sport, Street, Eco, Rain και Canyon, τα οποία είναι εύκολα προσαρμόσιμα μέσω και της εφαρμογής Zero NextGen. Οι προσαρμοσμένες αυτές λειτουργίες παρέχουν άπειρες επιλογές για να ταιριάζουν σε όλα τα στυλ οδήγησης ή συνθήκων. Το Bosch Offroad MSC μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε λειτουργία, ενισχύοντας τον έλεγχο σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Το Linked Braking της Bosch ενισχύει τη σταθερότητα, ενεργοποιώντας ελεγχόμενο συνδυασμένο φρενάρισμα όταν χάνεται η πρόσφυση. Η λειτουργία πέδησης Vehicle Hold παρέχει σιγουριά κατά το σταμάτημα σε απότομες κλίσεις ή ανώμαλο έδαφος. Κάθε λειτουργία διαθέτει μοναδικά προφίλ επιδόσεων για την τελική ταχύτητα, τη ροπή και την ανάκτηση της μπαταρίας τόσο κατά το φρενάρισμα όσο και σε ουδέτερη κατάσταση. Απολαύστε απαράμιλλη ευελιξία και απόδοση προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις, τις δυνατότητες και το τερέν που κινήστε.

Με σχεδόν αθόρυβη απόδοση και λειτουργία χωρίς εκπομπές ρύπων, η DSR/X δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία σε κάθε περιπέτεια. Από την κατάκτηση ορεινών περασμάτων μέχρι την εξερεύνηση εκτός δρόμου διαδρομών, η DSR/X προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στον αναβατή της, όπως καμία άλλη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Η νέα DSR/X MY2024 της Zero Motorcycles, κάνει το αδύνατο δυνατό !!!

ZF 17.3
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 288 km
ΜΕΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 172 km
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 229 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 75 kW/100hp @ 3.500rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 180 km/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 17,3 kWh
ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2,20 €
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 95% 2,0 hr
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗ 1,1 hr
ΒΑΡΟΣ 247 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 828 mm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 5 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα

DSR/X BLACK FOREST 2024

Η DSR/X Black Forest Edition είναι μια ειδική έκδοση της DSR/X ΜΥ2024, κατασκευασμένη και προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις πιο ακραίες καταστάσεις. Αυτή η ειδική εργοστασιακή έκδοση διαθέτει κορυφαία εξαρτήματα και αξεσουάρ και απευθύνεται στους πιο σκληροπυρηνικούς Adventure αναβάτες.

Η νέα εντυπωσιακή DSR/X Black Forest Edition συνοδεύεται, πέραν όλων των άλλων, από ένα ξεχωριστό κάλυμμα για τη μοτοσικλέτα, καθώς και από ένα κουτί (VIP δώρο) που θα περιέχει εξατομικευμένα αξεσουάρ για τον αναβάτη της, κάνοντας τον να νιώθει μοναδικός και προετοιμασμένος απόλυτα για κάθε αντιξοότητα που μπορεί να συναντήσει μαζί της.

Ο πρόσθετος εξατομικευμένος εξοπλισμός της DSR/X Black Forest περιλαμβάνει. Μεγαλύτερο και ψηλότερο (ρυθμιζόμενο χωρίς εργαλεία και εν κινήσει, όπως στην στάνταρ έκδοση) ανεμοθώρακα. Σέλα κατασκευασμένη από κορυφαία υλικά, προετοιμασμένη για χρήση εκτός δρόμου. Προβολείς ομίχλης, προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, αλουμινένια ποδιά, κάγκελα προστασίας, μαρσπιέ για εκτός δρόμου χρήση, κεντρικό σταντ και smoked φλας LED να προσθέτουν περαιτέρω στυλ και πρακτικότητα.

Ίσως η σημαντικότερη προσθήκη είναι οι τρεις μεταλλικές βαλίτσες, μαζί με τις εσωτερικές τσάντες τους, που έρχονται να προστεθούν στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της DSR/X Black Forest.  

Στην ειδική αυτή έκδοση με τις ζάντες με τις ακτίνες που μπορούν να δεχτούν ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο (tubeless), όπως και στην βασική έκδοση, τα ελαστικά εκτός δρόμου πωλούνται ξεχωριστά.

Η εμπειρία Zero Adventure περιστρέφεται και στην DSR/X Black Forest γύρω από το πιο προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα, το Cypher III+. Παράλληλα με τις πάρα πολλές επιλογές παραμετροποίησης, η DSR/X διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, μέσω του Cypher III+, για βελτιωμένη απόδοση.

Απολαύστε ταχύτερη φόρτιση, αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας χάρη και στη μεγαλύτερη μπαταρία της εταιρίας, την ZForce 17,3 kWh, που μαζί με την προαιρετική αναβάθμιση του Power Tank, μπορεί να φτάσει σχεδόν τις 21 kWh, πλοήγηση Turn-By-Turn στον πίνακα οργάνων και λειτουργία Parking Mode. Επιπλέον, το Cypher III+  είναι η αρχιτεκτονική που υποστηρίζει αυτές και δυνητικά απεριόριστες δυνατότητες μέσω των ενημερώσεων Over-The-Air (OTA).

 

H DSR/X προσφέρει πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης: Sport, Street, Eco, Rain και Canyon, τα οποία είναι εύκολα προσαρμόσιμα μέσω και της εφαρμογής Zero NextGen. Οι προσαρμοσμένες αυτές λειτουργίες παρέχουν άπειρες επιλογές για να ταιριάζουν σε όλα τα στυλ οδήγησης ή συνθήκων. Το Bosch Offroad MSC μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε λειτουργία, ενισχύοντας τον έλεγχο σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Το Linked Braking της Bosch ενισχύει τη σταθερότητα, ενεργοποιώντας ελεγχόμενο συνδυασμένο φρενάρισμα όταν χάνεται η πρόσφυση. Η λειτουργία πέδησης Vehicle Hold παρέχει σιγουριά κατά το σταμάτημα σε απότομες κλίσεις ή ανώμαλο έδαφος. Κάθε λειτουργία διαθέτει μοναδικά προφίλ επιδόσεων για την τελική ταχύτητα, τη ροπή και την ανάκτηση της μπαταρίας τόσο κατά το φρενάρισμα όσο και σε ουδέτερη κατάσταση. Απολαύστε απαράμιλλη ευελιξία και απόδοση προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις, τις δυνατότητες και το τερέν που κινήστε.

Προσαρμοσμένα, ανθεκτικά και αξιόπιστα χαρακτηριστικά και εξοπλισμός την καθιστούν την απόλυτη Adventure ηλεκτρική μοτοσικλέτα.

ZF 17.3
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 288 km
ΜΕΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 172 km
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 229 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 75 kW/100hp @ 3.500rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 180 km/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 17,3 kWh
ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2,20 €
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 95% 2,0 hr
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗ 1,1 hr
ΒΑΡΟΣ 247 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 828 mm
ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 5 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα