Τιμοκαταλογος 2024

Τιμοκαταλογος 2024

Η Electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Μάλτα και τη Κύπρο, των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών  ZERO Motorcycles  και των scooter RAY και WOW ανακοινώνει τον νέο τιμοκατάλογο που αφορά τις  μοτοσυκλέτες της ZERO και θα ισχύει από τέσσερις Δεκεμβρίου 2023.

Ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος των μοτοσυκλετών ZERO Motorcycles  συμπεριλαμβάνει όλα τα νέα μοντέλα MY2024, που από την αρχή της νέας χρονιάς, θα  καλύπτονται από πενταετή εγγύηση (μοτοσυκλέτα/μπαταρία).

Όπως και τις ανανεωμένες Zero S και Zero DS, δυο σημαντικές προτάσεις της ZERO Motorcycles  για όσους θέλουν να οδηγούν μια πραγματική μοτοσυκλέτα με δίπλωμα Α1 / Αυτοκίνητου, με δυνατότητα αναβάθμισης σε Α2 μέσω του ZERO Motorcycles  App.

Για τους κάτοχους Α2 κατηγορίας διπλώματος, η νέες Zero SR και Zero DSR είναι οι πλήρως ανανεωμένες προτάσεις της Καλιφορνέζικης εταιρίας.

Θα συνεχιστεί και για το 2024 η πολύ επιτυχημένη έκδοση Full του Adventure μοντέλου της Αμερικάνικης εταιρίας DSR/X.

Οι διαφορές της έκδοσης DSR/X Full σε σχέση με τη βασική έκδοση, είναι σημαντικές και αφορούν την αναβάθμιση, του ήδη πλούσιου εξοπλισμού της DSR/X και περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο εργοστασιακό ανεμοθώρακα, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης Led και εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα (Top case). 

Τα μοντέλα MY2023 θα συνεχίσουν να πωλούνται σε προνομιακές τιμές, μέχρι εξαντλήσεως τους.

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW  και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.